Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Australijski milijarder izgradie Titanik 2

Objavljeno: 30 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2328

titanic_ii.jpg Milijarder Clive Palmer (58) iz Australije koji se bavi poslovima oko rudastva izneo je nedavno u javnosti svoj plan da e izgraditi ogromni brod "Titanik 2" repliku potonulog Titanika iz 1912.godine. Ovim inom bi Plamer obogatio turistiku ponudu a svet bi dobio kopiju poznatog Titanika..

Komentari: 0

Proitajte vie...


Objavio sliku na Facebooku i zavrio u zatvoru

Objavljeno: 22 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 3358

zavrsio_u_zatvoru_zbog_slike_na_fb.jpg Mladi je na Facebooku objavio fotografiju sebe kako krade gorivo iz policijskog auta nakon ega je uhien.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Prvi letei auto

Objavljeno: 8 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2145

leteci_auto_tranzisn.jpg Amerika kompanija Terafugija konstruisala je prvi letei automobil pod nazivom tranzin, koji je predstavila na internacionalnom sajmu u Njujorku, nakon to je proao sve testove. Cena mu je 214.000 evra, a ve ima vie od stotinu onih koji su rezervisali svoje primerke, koji e im biti isporueni poetkom sledee godine.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Anonymousi najavili ruenje interneta u subotu

Objavljeno: 28 Mar 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1709

anonimusi_hakeri.jpg Hakerska grupa "Anonimus" zapretila je da e u subotu, 31. marta potpuno zaustaviti internet u "Operaciji pomraenje", koja je na forumima na mrei pokrenula brojne rasprave o tome da li je i kako to mogue izvesti.

Komentari: 0

Proitajte vie...


10 najskupljih Oldtajmer Automobila

Objavljeno: 21 Mar 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2591

alfa-romeo-tipo-b.jpg Klasini ili oldtajmer automobili su kao vino, to je starije to je skuplje. Razlog za to je zato to se ozbiljni kolekcionari dovoljno zaludjeni za klasine automobile, spremni da plate ogromne sume za oldtajmera.

Komentari: 0

Proitajte vie...


< 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 >