Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Australijski milijarder izgradiće Titanik 2

Objavljeno: 30 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2276

titanic_ii.jpg Milijarder Clive Palmer (58) iz Australije koji se bavi poslovima oko rudastva izneo je nedavno u javnosti svoj plan da će izgraditi ogromni brod "Titanik 2" repliku potonulog Titanika iz 1912.godine. Ovim činom bi Plamer obogatio turističku ponudu a svet bi dobio kopiju poznatog Titanika..

Komentari: 0

Pročitajte više...


Objavio sliku na Facebooku i završio u zatvoru

Objavljeno: 22 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 3296

zavrsio_u_zatvoru_zbog_slike_na_fb.jpg Mladić je na Facebooku objavio fotografiju sebe kako krade gorivo iz policijskog auta nakon čega je uhićen.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Prvi leteći auto

Objavljeno: 8 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2088

leteci_auto_tranzisn.jpg Američka kompanija „Terafugija” konstruisala je prvi leteći automobil pod nazivom „tranzišn”, koji je predstavila na internacionalnom sajmu u Njujorku, nakon što je prošao sve testove. Cena mu je 214.000 evra, a već ima više od stotinu onih koji su rezervisali svoje primerke, koji će im biti isporučeni početkom sledeće godine.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Anonymousi najavili rušenje interneta u subotu

Objavljeno: 28 Mar 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1662

anonimusi_hakeri.jpg Hakerska grupa "Anonimus" zapretila je da će u subotu, 31. marta potpuno zaustaviti internet u "Operaciji pomračenje", koja je na forumima na mreži pokrenula brojne rasprave o tome da li je i kako to moguće izvesti.

Komentari: 0

Pročitajte više...


10 najskupljih Oldtajmer Automobila

Objavljeno: 21 Mar 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2527

alfa-romeo-tipo-b.jpg Klasični ili oldtajmer automobili su kao vino, što je starije to je skuplje. Razlog za to je zato što se ozbiljni kolekcionari dovoljno zaludjeni za klasične automobile, spremni da plate ogromne sume za oldtajmera.

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 >