Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Dobila otkaz zbog velikih grudi

Objavljeno: 22 May 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2664

velike_grudi.jpg Loren je radila u jednoj njujorkoj firmi, a pre nego to je dobila otkaz upozorili su je da je neprihvatljivo da bude toliko privlana i da ima prevelike grudi.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Australijski milijarder izgradie Titanik 2

Objavljeno: 30 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2328

titanic_ii.jpg Milijarder Clive Palmer (58) iz Australije koji se bavi poslovima oko rudastva izneo je nedavno u javnosti svoj plan da e izgraditi ogromni brod "Titanik 2" repliku potonulog Titanika iz 1912.godine. Ovim inom bi Plamer obogatio turistiku ponudu a svet bi dobio kopiju poznatog Titanika..

Komentari: 0

Proitajte vie...


Objavio sliku na Facebooku i zavrio u zatvoru

Objavljeno: 22 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 3358

zavrsio_u_zatvoru_zbog_slike_na_fb.jpg Mladi je na Facebooku objavio fotografiju sebe kako krade gorivo iz policijskog auta nakon ega je uhien.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Prvi letei auto

Objavljeno: 8 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2145

leteci_auto_tranzisn.jpg Amerika kompanija Terafugija konstruisala je prvi letei automobil pod nazivom tranzin, koji je predstavila na internacionalnom sajmu u Njujorku, nakon to je proao sve testove. Cena mu je 214.000 evra, a ve ima vie od stotinu onih koji su rezervisali svoje primerke, koji e im biti isporueni poetkom sledee godine.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Anonymousi najavili ruenje interneta u subotu

Objavljeno: 28 Mar 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1709

anonimusi_hakeri.jpg Hakerska grupa "Anonimus" zapretila je da e u subotu, 31. marta potpuno zaustaviti internet u "Operaciji pomraenje", koja je na forumima na mrei pokrenula brojne rasprave o tome da li je i kako to mogue izvesti.

Komentari: 0

Proitajte vie...


< 1 2 3 3.8 4.8 5.8 ... 17 18 19 >