Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Dobila otkaz zbog velikih grudi

Objavljeno: 22 May 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2604

velike_grudi.jpg Loren je radila u jednoj njujorškoj firmi, a pre nego što je dobila otkaz upozorili su je da je neprihvatljivo da bude toliko privlačna i da ima prevelike grudi.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Australijski milijarder izgradiće Titanik 2

Objavljeno: 30 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2276

titanic_ii.jpg Milijarder Clive Palmer (58) iz Australije koji se bavi poslovima oko rudastva izneo je nedavno u javnosti svoj plan da će izgraditi ogromni brod "Titanik 2" repliku potonulog Titanika iz 1912.godine. Ovim činom bi Plamer obogatio turističku ponudu a svet bi dobio kopiju poznatog Titanika..

Komentari: 0

Pročitajte više...


Objavio sliku na Facebooku i završio u zatvoru

Objavljeno: 22 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 3296

zavrsio_u_zatvoru_zbog_slike_na_fb.jpg Mladić je na Facebooku objavio fotografiju sebe kako krade gorivo iz policijskog auta nakon čega je uhićen.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Prvi leteći auto

Objavljeno: 8 Apr 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2088

leteci_auto_tranzisn.jpg Američka kompanija „Terafugija” konstruisala je prvi leteći automobil pod nazivom „tranzišn”, koji je predstavila na internacionalnom sajmu u Njujorku, nakon što je prošao sve testove. Cena mu je 214.000 evra, a već ima više od stotinu onih koji su rezervisali svoje primerke, koji će im biti isporučeni početkom sledeće godine.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Anonymousi najavili rušenje interneta u subotu

Objavljeno: 28 Mar 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1662

anonimusi_hakeri.jpg Hakerska grupa "Anonimus" zapretila je da će u subotu, 31. marta potpuno zaustaviti internet u "Operaciji pomračenje", koja je na forumima na mreži pokrenula brojne rasprave o tome da li je i kako to moguće izvesti.

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 3.8 4.8 5.8 ... 17 18 19 >