Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Devojka spavala 64 dana bez prekida

Objavljeno: 19 Nov 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2043

nikol-dilijen-spavala-64-dana.jpg Amerikanka Nikol Dilijen pati od retkog poremeaja sna, tokom kojeg se budi nakratko, konfuzna kao da meseari, kako bi jela i otila do kupatila...

Komentari: 0

Proitajte vie...


U Brkom ukrali most teak tonu i po!

Objavljeno: 19 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1833

kradja_mosta_brcko.jpg Kradljivci su najverovatnije odvojili rafove kojima je 12 metara dugaka elezna konstrukcija bila vezana za betonske stubove i kompletnu je, jaim traktorom, odvezli u nepoznatom pravcu.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Ponosna devica u 107. godini

Objavljeno: 17 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2291

devica_sa_107_godina.jpg Klara Medmur, iz Velike Britanije, sekretarica je u penziji koja ponosno istie da je devica u 107. godini. Kako je rekla, uvek je bila "isuvie zauzeta" za seks, a itav in joj se inio kao "mnogo muke ni oko ega".

Komentari: 0

Proitajte vie...


Ceca pre dvadeset godina!

Objavljeno: 10 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 5080

ceca_pre_dvadeset_godina.jpgOna danas vai za kraljicu stila i modnu ikonu, ali na poetku karijere pravila je katastrofalne modne promaaje.

Kada kaete Ceca Ranatovi, odmah vam na pamet padaju ekskluzivne haljine i najnoviji modeli svetskih kreatora. Ipak, na samom poetku njene muzike karijere koja je poela krajem osamdesetih stanje je bilo totalno drugaije.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Automobil koji ide na zrak - AirPod

Objavljeno: 27 Aug 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1748

airpod.jpg Indijski proizvoa automobila Tata, poznat po proizvodnji najjeftinijih malih automobila na svijetu, opet je spreman iznenaditi publiku sa svojim kreativnim projektima. U ovom trenutku, koncept se zove Tata AirPod, prevoz e biti uz pomo komprimiranog zraka.

Komentari: 0

Proitajte vie...


< 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 >