Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Ponosna devica u 107. godini

Objavljeno: 17 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2247

devica_sa_107_godina.jpg Klara Medmur, iz Velike Britanije, sekretarica je u penziji koja ponosno ističe da je devica u 107. godini. Kako je rekla, uvek je bila "isuviše zauzeta" za seks, a čitav čin joj se činio kao "mnogo muke ni oko čega".

Komentari: 0

Pročitajte više...


Ceca pre dvadeset godina!

Objavljeno: 10 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 4976

ceca_pre_dvadeset_godina.jpgOna danas važi za kraljicu stila i modnu ikonu, ali na početku karijere pravila je katastrofalne modne promašaje.

Kada kažete Ceca Ražnatović, odmah vam na pamet padaju ekskluzivne haljine i najnoviji modeli svetskih kreatora. Ipak, na samom početku njene muzičke karijere koja je počela krajem osamdesetih stanje je bilo totalno drugačije.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Automobil koji ide na zrak - AirPod

Objavljeno: 27 Aug 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1712

airpod.jpg Indijski proizvođač automobila Tata, poznat po proizvodnji najjeftinijih malih automobila na svijetu, opet je spreman iznenaditi publiku sa svojim kreativnim projektima. U ovom trenutku, koncept se zove Tata AirPod, prevoz će biti uz pomoć komprimiranog zraka.

Komentari: 0

Pročitajte više...


Najstarija fotografija na svetu

Objavljeno: 1 Aug 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1484

najstarija_fotografija_na_svijetu.jpg U Nemačkoj će uskoro moći da se vidi fotografija koja se smatra najstarijom na svetu. Snimak potiče iz 1826. i prikazuje pogled s prozora u francuskom mestu mestu Sen Lup d Varnes, koji je Nisifor Nijeps, jedan od pionira fotografije, snimio na svom seoskom imanju L Gr

Komentari: 0

Pročitajte više...


Uginulog mačka ‘pretvorio’ u helikopter

Objavljeno: 5 Jun 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1899

macka_helikopter_orvillekopter.jpg Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca teško podnose njihovu smrt. Stoga, kada je mačak Orville poginuo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je preko njega prešao automobil, njegov vlasnik koji je ujedno i umetnik, odlučio ga je pretvoriti u umetničko delo – ‘leteći helikopter’.

Komentari: 0

Pročitajte više...


< 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 >