Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Ponosna devica u 107. godini

Objavljeno: 17 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 2291

devica_sa_107_godina.jpg Klara Medmur, iz Velike Britanije, sekretarica je u penziji koja ponosno istie da je devica u 107. godini. Kako je rekla, uvek je bila "isuvie zauzeta" za seks, a itav in joj se inio kao "mnogo muke ni oko ega".

Komentari: 0

Proitajte vie...


Ceca pre dvadeset godina!

Objavljeno: 10 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 5079

ceca_pre_dvadeset_godina.jpgOna danas vai za kraljicu stila i modnu ikonu, ali na poetku karijere pravila je katastrofalne modne promaaje.

Kada kaete Ceca Ranatovi, odmah vam na pamet padaju ekskluzivne haljine i najnoviji modeli svetskih kreatora. Ipak, na samom poetku njene muzike karijere koja je poela krajem osamdesetih stanje je bilo totalno drugaije.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Automobil koji ide na zrak - AirPod

Objavljeno: 27 Aug 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1748

airpod.jpg Indijski proizvoa automobila Tata, poznat po proizvodnji najjeftinijih malih automobila na svijetu, opet je spreman iznenaditi publiku sa svojim kreativnim projektima. U ovom trenutku, koncept se zove Tata AirPod, prevoz e biti uz pomo komprimiranog zraka.

Komentari: 0

Proitajte vie...


Najstarija fotografija na svetu

Objavljeno: 1 Aug 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1506

najstarija_fotografija_na_svijetu.jpg U Nemakoj e uskoro moi da se vidi fotografija koja se smatra najstarijom na svetu. Snimak potie iz 1826. i prikazuje pogled s prozora u francuskom mestu mestu Sen Lup d Varnes, koji je Nisifor Nijeps, jedan od pionira fotografije, snimio na svom seoskom imanju L Gr

Komentari: 0

Proitajte vie...


Uginulog maka pretvorio u helikopter

Objavljeno: 5 Jun 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1927

macka_helikopter_orvillekopter.jpg Mnogi vlasnici kunih ljubimaca teko podnose njihovu smrt. Stoga, kada je maak Orville poginuo u saobraajnoj nesrei u kojoj je preko njega preao automobil, njegov vlasnik koji je ujedno i umetnik, odluio ga je pretvoriti u umetniko delo letei helikopter.

Komentari: 0

Proitajte vie...


< 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 >