Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

U Brčkom ukrali most težak tonu i po!

Objavljeno: 19 Oct 2012 / Autor: BernarD / Pregleda: 1841

        Kradljivci su najverovatnije odvojili šrafove kojima je 12 metara dugačka železna konstrukcija bila vezana za betonske stubove i kompletnu je, jačim traktorom, odvezli u nepoznatom pravcu.

kradja_mosta_brcko.jpg

        KRAĐA GODINE! U predgrađu Brčkog, lopovi su, verovali ili ne, ukrali most težak oko tonu i po i odneli ga u nepoznatom pravcu, a istraga o ovoj nesvakidašnjoj krađi, je još u toku!

        Krađa je, najverovatnije, izvršena tokom prošle noći. Prema tragovima koji su ostali na zemlji, može se zaključiti da su kradljivci odvojili šrafove železne konstrukcije za betonske stubove i kompletnog ga, najverovatnije jačim traktorom, odvezli!

        Zejneba Pašalić, na čijem posedu izvršena krađa, kaže da je jutros došla na njivu i primetila da nema mosta. Odmah je pozvala policiju, koja je izvršila uviđaj na licu mesta i počela istragu.

        Most je koristilo više porodica koje su prelazile na drugu stranu sa poljoprivrednom mehanizacijom zbog obrade zemlje.

        Zejneba kaže da su most na potoku, koji deli njeno imanje na pola, sagradili ona i muž osamdesetih godina prošlog veka dok je radila na železnici.

        - Od preduzeća sam dobila tri traverzne duge po 12 metara koje su istrošene i nisu više mogle biti na pruzi. One su poslužile kao grede kojima je moj muž, uz pomoć još deset ljudi, povezao obale – ispričala je Zejneba.

        Ona smatra da sama vrednost mosta nije onolika koliki je značaj on imao pri obradi zemlje Spahalića, jer sada ne zna kako da traktor, koji treba da joj uzore parcelu na desnoj obali, pređe na drugu stranu.

Izvor: medio.rs        


Objavi na FB

Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying