Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Snimala skok iz aviona, zamalo zavrsila u propeleru

Objavljeno: 9 Feb 2015 / Autor: BernarD / Pregleda: 11479

skok_padobranom.jpg


Skok padobranom predstavlja pravo adrenalinsko uživanje za sve avanturiste. Ako tome dodate avion koji prolijeće svega nekoliko metara od vas, realna je šansa da vam taj skok bude ujedno i posljednji. Upravo to se dogodilo jednoj djevojci i njenom instruktoru kada su za dlaku izbjegli tragičnu sudbinu.

Ovaj video snimak zabilježen je u Tajlandu, a dvoje avanturista će trenutak sreće koja ih je pogledala sigurno pamtiti do kraja života.

Instruktor Forest Pulman imao je sasvim običan dan, još jednu mušteriju i još jedan u nizu bezbroj skokova koje je imao. Sve do trenutka kada sa svoje desne strane nije ugledao turistiki avion koji ide u njihovom pravcu.

Propeleri koji su protutnjali tik iznad njihovih glava vrlo lako su mogli da ih bukvalno "isjeckaju" na dijeliće. Srećom, sudbina ih je pogledala i izbjegli su tragičan epilog.

Pulman je juče objavio ovaj video snimak na Jutjubu, i naveo da se sve odigralo toliko brzo, da je tek nakon što je osjetio tlo pod nogama postao svjestan ogromne sreće koju su imali.Izvor: banjalukalive.com


Objavi na FB

Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying