Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Naručio notebook, dobio cjepanicu!

Objavljeno: 5 Feb 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 2167

notebook_cjepanica.jpgNenad Petrović (29) iz Beograda mogao je samo da se uhvati za glavu kada mu je umjesto notebooka, koji je za 12.100 dinara (oko 210 KM) kupio preko sajta "kupujemprodajem.com", stigla - cjepanica teška više od dva kilograma!

"Paket mi je stigao dan pošto sam naručio noutbuk. Kada sam otvorio, u jednom uglu video sam drvo. Odmah sam ga odneo u poštu da kažem da sam prevaren i da stopiraju novac koji sam uplatio. Paket je otvoren pred komisijom, i tamo su mi rekli da slučaj prijavim policiji. To sam i učinio, posle čega sam se vratio u poštu, gde su mi ipak rekli da oni ništa ne mogu da učine i da moraju da proslede novac", priča Petrović.

Ovim povodom on se obratio i sajtu "kupujem-prodajem".

"Na sajtu nema broja telefona, već samo imejl. Oglas preko koga sam kupio noutbuk je skinut, a dva sata pošto sam na sajtu postavio komentar o prevari, skinut je i on", objašnjava Petrović.

On kaže da mu nije jasno zašto i oni koji kupuju i oni koji prodaju imaju obavezu da ostavljaju lične podatke, kada nema nikoga ko bi reagovao.

U međuvremenu, prodavac Saša Kostić iz Bačke Topole javio se juče Petroviću i rekao da će mu vratiti novac?!

Izvor: nezavisne        


Objavi na FB

Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying