Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Izbušili sve četiri gume i ostavili poruku

Objavljeno: 4 Oct 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9915

isarani_bmw_tuzla.jpg

Vlasnik skupocjenog terenca „bmw X5“ koji je bio sinoć parkiran u Bankerovu ulicu u Tuzli, sigurno će se dobro nasekirati kada vidi svog četverotočkaša u kakvom je sada stanju. Njegov auto bio je meta za iskaljivanje bijesa vlasnika obližnjih garaža koji muku muče sa nepropisnim parkiranjima.

Terenac je drečavo narandžastom farbom ispisan sa svih strana, a na haubi vozila ostavljenja je jasna poruka „Parkiraj opet“. Osim toga, na džipu su izbušene sve četiri gume, a oba električna retrovizora su polomljena. Sasvim je sigurno da je vlasniku pričinjena materijalna šteta od nekoliko hiljada maraka.

isarani_bmw_tuzla2.jpg

U policiji nisu upoznati sa ovim slučajem, jer vlasnik, vjerovatno još nije prijavio slučaj devastiranja vozila, na kojem, usput rečeno, nema registarskih oznaka. Inače, parking prostor iza diskoteke Roma velika je enigma za mnoge vozače, a nerijetko su se međusobno znali i fizički sukobljavati zbog nedostatak parking mjesta.

Izvor: avaz.ba


Objavi na FB


Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying