Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Dao oglas da prodaje sina, i to u rubrici "konji"

Objavljeno: 13 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9536

Jedan Zvorničanin dao je oglas da “prodaje sina” zato što samo spava, jede i skita, pišu banjalučki mediji, navodeći da je oglas objavljen na lokalnom portalu Pik.ba, u rubrici “konji”.

prodaja_sina.jpg


- Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim devojkama i tetkicama, dođe kući istušira se ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim devojkama od sebe, dođe ujutru u pet ofucan ko lovačka kuja, i opet jede i tako sve u krug - piše u oglasu.

Neimenovani Zvorničanin navodi da njegov sin neće ništa da radi, jedino što zna jeste da traži koju marku za dopunu, kafu i cigare.

- Nije puno naporan jer je retko kod kuće… - napisao je očajni otac i dodao - Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio samo da ga moje oči ne vide.

Za sina kaže da se povremeno odaziva na ime Dejan, ili nadimak Kriger, a ljuti se, kaže, kad ga zovu Putko.

Za sada nije poznato da li je oglas pravili ili nečija (neslana) šala. Nekoliko čitalaca "Blica", napisalo je da oglas nije ostavio otac mladića.

Izvor: blic.rs        


Objavi na FB


Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying