Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Dao oglas da prodaje sina, i to u rubrici "konji"

Objavljeno: 13 Aug 2013 / Autor: BernarD / Pregleda: 9701

Jedan Zvornianin dao je oglas da prodaje sina zato to samo spava, jede i skita, piu banjaluki mediji, navodei da je oglas objavljen na lokalnom portalu Pik.ba, u rubrici konji.

prodaja_sina.jpg


- Spava do podne, jede, minka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim devojkama i tetkicama, doe kui istuira se ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim devojkama od sebe, doe ujutru u pet ofucan ko lovaka kuja, i opet jede i tako sve u krug - pie u oglasu.

Neimenovani Zvornianin navodi da njegov sin nee nita da radi, jedino to zna jeste da trai koju marku za dopunu, kafu i cigare.

- Nije puno naporan jer je retko kod kue - napisao je oajni otac i dodao - Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kue ja bih doplatio samo da ga moje oi ne vide.

Za sina kae da se povremeno odaziva na ime Dejan, ili nadimak Kriger, a ljuti se, kae, kad ga zovu Putko.

Za sada nije poznato da li je oglas pravili ili neija (neslana) ala. Nekoliko italaca "Blica", napisalo je da oglas nije ostavio otac mladia.

Izvor: blic.rs        


Objavi na FB


Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying