Prijava / Registracija

Ime:
Lozinka:
 
Ime i Nadimak mogu biti isti. Ime koristite kada se prijavljujete, a ime koje izaberete za Nadimak će pisati kad nešto komentarišete.
 Registracija novog korisnika
Ime: 
Lozinka: 
Lozinka(ponovite)
Nadimak: 
E-Mail: 
vijesti

Srebro i bronza za braću Janjilović

Objavljeno: 28 Mar 2018 / Autor: BernarD / Pregleda: 535

dejo_slavisa_kboks.jpg

Proteklog vikenda održan je kik boks turniru "Balkan Open 2018" u Tešnju na kome je učestvovalo 707 takmičara iz 96 klubova i 15 zemalja. Kik boks klub "Predator" iz Doboja predstavljali su braća Slaviša i Dejan Janjilović, koji su nastupali u uzrasnim kategorijama starijih i mlađih juniora do -63.5kg i -71kg u disciplini low kick.

Nažalost obojici Dobojlija fortuna nije bila naklonjena. Dejan je bio prisiljen predati polufinalni meč zbog povrede protiv dobro znanog protivnika iz Crne Gore, dok Slaviša, koji je svoje mečeve odradio čvrsto i u nikad boljoj formi, nije nastupio u finalnom meču zbog promenjene satnice održavanja finalnih borbi.

Iako su propustili uzeti nikad lakše zlato i pehar za pobjednika, ipak, treba biti zadovoljan sa srebrom i bronzom i 100% učinkom na ovako jakom takmičenju - kažu nam u Kik boks klubu "Predator". Već u aprilu borce Kik boks kluba "Predator" očekuju nova iskušenja i državna prvenstva te će biti novih prilika za dokazivanjem.Objavi na FB


Komentari: (0)Samo registrovani korisnici mogu slati komentare.


smile laughing tongue wink wassat sad angry crying